Aan de slag

Jullie club op Steundeclub.nl
Op Steundeclub.nl heeft elke aangemelde vereniging een eigen, gepersonaliseerde 'clubpagina'. Je kunt vervolgens op jullie pagina één of meerdere concrete projecten plaatsen waarvoor je geld wilt inzamelen. En dat is eenvoudig, je hebt daarvoor geen technische kennis nodig!

Aanmelden is eenvoudig
Wil je Steundeclub.nl gaan gebruiken om geld te werven voor jullie club? Klik dan op de aanmeld knop.  In een paar stappen vragen we om een aantal gegevens van jouw doel zoals jullie naam, wat voor soort doel jullie zijn en contactgegevens. Vervolgens wordt jouw clubpagina op Steundeclub.nl aangemaakt en ontvang je een mail met inloggegevens voor het Steundeclub.nl Dashboard. Voor de aanmelding heb je het volgende nodig:

  • KvK uitreksel van je club (scan/foto)
  • id bewijs van tekenbevoegd persoon van je club (scan/foto)
  • copie van recent bankafschrift op naam van je club waar we de gelden op moeten starten (scan/foto/screenshot online bankieren)

Daarnaast wordt gevraagd om het abonnementsgeld voor het eerste jaar (99 euro) via iDEAL, Paypal of credit card te betalen. Dat kan je natuurlijk doen met je persoonlijke pas (waarbij de club het aan jou terugbetaalt).

Steundeclub.nl Dashboard
Met het Steundeclub.nl Dashboard kan je jullie clubpagina beheren. Je kunt de teksten aanpassen, beeldmateriaal toevoegen en projecten aan je clubpagina toevoegen. Ieder project krijgt een eigen projectpagina onder jullie clubpagina waarvoor je de content kan invoeren via het dashboard. Binnen het dashboard vind je ook alle statistieken, informatie over de donaties en de financiële informatie. 

Doneren en geldinzamel acties
Iedereen die jullie een warm hart toedraagt kan zich op verschillende manieren voor jullie inzetten. Door zelf rechtstreeks een donatie te doen of, nog leuker, door een geldinzamelactie te starten. Dat wil zeggen dat iedereen iets kan organiseren om geld voor jullie in te zamelen. Alleen of met vrienden, familie, een klas of collega's. Bijvoorbeeld de jaarlijkse spelletjesdag op school of een buurtfeest.

Doneren is eenvoudig
Mensen die jouw doel of één van de projecten willen steunen kunnen eenvoudig doneren via iDEAL, Mastercard, Visa of PayPal. Dit heeft als bijkomend voordeel dat niemand meer met contant geld over straat hoeft te lopen.

Projecten toevoegen op je pagina
Je kunt op jullie pagina één of meerdere concrete projecten plaatsen waarvoor je geld wilt inzamelen. Je geeft aan wat het project inhoudt, hoeveel geld jullie nodig hebben voor het project en wanneer je wilt starten met het project. Dit heet crowdfunding. Een project kan van alles zijn! Kijk eens bij de voorbeeld projecten op de site: projectenoverzicht.

Hoe krijg ik bezoekers op mijn pagina?
Iedere pagina op Steundeclub.nl kan gedeeld woren via facebook, twitter, LinkedIn en  Google+. Iedereen kan dus zo op een makkelijke manier de vriendenkring aanmoedigen om ook te helpen. En omdat websites steeds meer bezocht worden met een smartphone, kunnen de pagina's ook makkelijk en snel gedeeld worden via WhatsApp. En als iemand liever via e-mail anderen wil wijzen op de site, dan kan dat ook. Zo kan iedereen dus helpen om bezoekers op je site te krijgen.

Dát fiksen we samen!
Wanneer je besluit om met jullie doel aan de slag te gaan op Kentaa.com dan kun je rekenen op de hulp vanuit Steundeclub.nl. Maak gebruik van de Steundeclub.nl Toolbox om goed voorbereid van start te gaan. En tot slot kun je ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

 

Screen shot 2014 10 28 at 16.43.45