Verdeel de taken en verantwoordelijkheden

Om het uitvoeren van acties, het inzamelen van geld en het promoten van de verschillende projecten in goede banen te leiden, adviseert Steundeclub.nl om de taken te verdelen. Door enkele leden een verantwoordelijke rol te geven weet je zeker dat projecten serieus worden opgepakt.

De projectleider trekt de kar
Per project is er een projecttrekker nodig die zich verantwoordelijk voelt voor het succes en de voortgang van een project. Hij/zij is de motor achter het project en zorgt ervoor dat andere leden enthousiast en betrokken raken. Deze persoon is ook het aanspreekpunt binnen de vereniging met betrekking tot het project. Mensen kunnen bij hem of haar terecht met vragen, opmerkingen en ideeën voor nieuwe acties.

Algemeen coördinator
De Steundeclub.nl-coördinator neemt de verantwoordelijkheid en heeft het overzicht over alles wat met Steundeclub.nl te maken heeft. Hij/zij is zowel het aanspreekpunt binnen de vereniging voor vragen over Steundeclub.nl in het algemeen en suggesties voor nieuwe projecten, als de contactpersoon voor Steundeclub.nl.

Alles nog een keer op een rijtje? Klik hier voor het aparte bestand met de rolverdeling.